Schoolprojecten

Verzorgd door Majel Lustenhouwer

Helaas hebben niet alle basisscholen een muziekdocent, maar heeft men soms wel de behoefte om de leerlingen in contact te brengen met muziek. Dit kan zijn een schoolfeest, een afscheid of jubileum en natuurlijk een Kerstviering of een eindmusical.
Majel verzorgt muziekprojecten op maat. De duur ervan kan variƫren van 1 dag tot een aantal weken, afhankelijk van wat de wensen zijn.
Tijdens een dagproject werkt Majel met alle groepen op hun eigen niveau gedurende ca. 45 minuten. Het laatste half uur vindt een presentatie plaats, waarbij vaak de ouders worden uitgenodigd en waar alle groepen laten horen wat ze die dag hebben geleerd.
Majel nodigt alle aanwezigen uit om mee te doen en daardoor zijn deze presentaties een waar feest voor iedereen.
Tijdens een dagproject is de indeling van de lessen en groepen afhankelijk van het aantal groepen en de grootte ervan. Eea gaat altijd in overleg met de opdrachtgever.

Indien een school gaat starten met een project, bv de eindmusical en men wil graag dat Majel zich gedurende een paar weken daarvoor op enige manier inzet, is ook dat bespreekbaar en zal er in goed overleg een planning worden gemaakt.

Alle liedjes kunnen ook worden meegeleverd bij de cd’s als mp3 bestand.

U kunt dit aangeven bij uw bestelling.